Bæredygtighed

Vi tager ansvar!

City Logistic går foran frem mod et bæredygtigt samfund

Ingen social dumping

Forandring af samfundet mod bæredygtige løsninger

Ansvarlighed overfor alle interessenter

Inklusion af udsatte medarbejdere

ESG

ESG og City Logistic går hånd i hånd. Renere byer og miljøet er centralt i alt hvad vi gør. Nedenfor har vi sammenholdt vores drift op mod FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling (SDG).

ESG i en global kontekst starter for os med vores ansatte. Vi skal passe på dem og sørge for, at de har de rette arbejdsforhold, arbejder i et sikkert miljø og er glade og sunde på arbejdet.

Derfor omfavner vi i City Logistic også dem, der ikke passer ind i de gængse kasser. Dem, der måske kommer fra en anden baggrund og måske har brug for et fleksjob – eller kun er i stand til at arbejde deltid eller meget lidt tid, måske på grund af et psykisk eller fysisk handicap, midlertidigt eller permanent. Vi synes, det er vores forpligtelse at inkludere og tage ansvar. City Logistic er en arbejdsplads for alle.

City Logistic er en arbejdsplads for alle (SDG3, SDG5), vi reducerer dagligt trængsel i byerne (SDG11) med vores nye infrastrukturmodel (SDG9), og vi reducerer CO2 hvert minut, vi transporterer en pakke (SDG13). Endelig søger vi partnerskaber, der stræber efter at nå vores mål om bedre standarder for en bæredygtig udvikling (SDG17).

Læs mere om vores løsninger indenfor bæredygtig transport

© Copyright 2024 - City Logistic