Varelevering

Grønnere leveringer i byen (last mile)

Ingen social dumping

Forandring af samfundet mod bæredygtige løsninger

Ansvarlighed overfor alle interessenter

Inklusion af udsatte medarbejdere

Mindsk trafikmængden ved at lade City Logistic klare vareleveringen

Trængsel i trafikken har længe været et stort problem de fleste steder i verden. Det er særligt et problem i storbyerne, hvor trængslen i trafikken vokser med 16% per år. Varelevering er en del af det problem, da det normalt kræver mange små biler på vejene for at levere vare.

I City Logistic gør vi brug af lokale hubs i byerne for at sikre mindre trængsel. Det betyder, at du som virksomhed blot skal levere dine forsendelser til vores lokale hubs, så tager vi over. Vi sørger for, at alle dine kunder får deres varelevering på en mere effektiv måde og samlet på tværs af transportører. Vareleveringer konsolideret på tværs af transportører og afsendere fører til færre biler på vejene i byerne, hvilket ikke alene betyder mindre trafik i indre by, færre emissioner, men også mindre tidsspild, hvis du har egne chauffører.

Vælg bæredygtig varelevering med City Logistic

Er du en transportører, grossist eller en virksomhed, der har behov for hjælp til varelevering – så lad os klare opgaven for dig. I City Logistic løser vi logistikken omkring varelevering inde i byerne på en grøn måde ved hjælp af vores lokale hubs, en unik it-løsning og vores 100% elektriske flåde af cykler, varebiler og lastbiler, der udelukkende kører på certificeret grøn dansk vindmøllestrøm.

Alle tre tiltag medfører en mere bæredygtig varelevering, idet der bliver udledt mindre drivhusgasser inde i byen.

Lovgivningen om transport i byerne forøges — diesel forbydes — nulemissionszoner er på vej
40 byer har nu underskrevet GHS erklæringen, hvor de forpligter sig til nulemission
og flere byer er på vej

Abonnement

Vi konsoliderer og leverer når kunden ønsker det. Vi håndterer også alle logistik opgaver.

Abonnementet er baseret på antallet af leveringer, volumen og tillægstjenester

Leveringer i byen

Vi leverer gods til modtagerne i indre by. Transportører og virksomheder leverer til City Logistic hub, hvorfra vi håndterer last-mile leverancen.

Betaling pr. pakke/drop

Retur logistik

Vi afhenter alle typer af retur logistik, eks. emballage, returvarer og affald, hvor vi konsoliderer det på vores hubs for effektiv samlet afhentning.

Betaling pr. afhentning/volumen

Grøn logistik

Vi bruger vores grønne flåde til både planlagte og ad hoc transportopgaver.

Betaling pr. time/drop

Få en bedre vareleveringsproces med vores unikke it-løsning

Hos City Logistic gør vi brug af en unik it-løsning, der lader dig holde øje med hele vareleveringsprocessen fra start til slut via tracking og proof of delivery.

Når vi har modtaget dine vare i vores lokale hubs, kan du se det i vores system. Ligeledes kan du følge dine pakker fra vores lokale hubs til leveringsstedet. Vores systemer samler forsendelserne på tværs af af afsendere og transportører og planlægger den rute, der passer modtagerne bedst. Vi sørger altid for at sende dig en proof of delivery, når dine varer er leveret. Uanset om det er med underskrift eller fotodokumentation.

Månedlig CO2-rapport

Med vores it-løsning vil du også få en månedlig CO2-rapport, hvor du kan se, hvor meget reduktion af CO2 og trængsel, du har hjulpet byen og miljøet med. Du kan nemt dele rapporten på din LinkedIn-profil eller din hjemmeside for at vise dine kunder, at I som virksomhed har fokus på at reducere jeres CO2-udledning.

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til varelevering i lige præcis din situation, er du velkommen til at kontakte os på mail eller via telefon. Vi glæder os til at hjælpe dig og dine kunder videre.

Seneste nyheder

© Copyright 2024 - City Logistic