Last mile delivery

Leveringer i byen (last mile)

Ingen social dumping

Forandring af samfundet mod bæredygtige løsninger

Ansvarlighed overfor alle interessenter

Inklusion af udsatte medarbejdere

Vi har løsningen på en grøn last mile delivery

Transportbranchen har aldrig været videre klimavenlig, men det kan fremtidens transportbranche blive med City Logistic i spidsen. Vi løser last mile delivery på en grøn måde med en 100% elektrisk flåde af cykler, lastbiler og varevogne, der udelukkende benytter certificeret grøn dansk vindmøllestrøm. På den måde viser vi omtanke for miljøet og sikrer, at der bliver udledt mindre drivhusgasser inde i byen.

Vi gør brug af lokale hubs i byerne for at sikre mindre trængsel i trafikken i byen, såvel som en unik-it løsning der gør, at du kan holde øje med hele processen og mængden af din CO2-udledning hvert eneste måned. Du kan blive en del af løsningen om at skabe en grøn last mile delivery sammen med os, uanset om du leverer eller modtager leverancer.

Levere en bedre last mile delivery

I City Logistic kan vi hjælpe transportører med at løse deres last mile delivery logistik på en mere effektiv måde såvel som større grossister med deres levering i byen. Det kan vi gøre ved at håndtere dine leveringer i byen på en grøn og effektiv måde ved, at du leverer dine forsendelser til os i lastbiler til vores lokale hubs i byen. Herefter tager vi over og sørger for at sikre leveringen såvel som tracking og proof of delivery. Du vil derfor hele tiden kunne følge med i, hvor dine leveringer er i forløbet.

Alle leveringerne bliver sorteret på vores lokale hubs, så vores dygtige fastansatte personale herefter kun skal køre ud én gang til modtagerne for at levere alle deres pakker. På den måde undgår modtageren flere leveringer i løbet af dagen, og dine chauffører undgår tidsspild grundet trafikken i byen. Som samfund er vi samtidigt med til at udlede færre drivhusgasser og mindre trafik inde i byen med væsentlige færre lastbiler og varevogne på vejene.

Vi sørger løbende for at levere månedlige CO2-rapporter til dig, så du altid kan se, hvor meget CO2 og trængsel I som virksomhed har været med til at reducere ved at lade os i City Logistic om leveringen i byen. Du vil således ikke alene reducere dine omkostninger, men også kunne dele rapporten og vise verden og dine kunder, at I som virksomheden går foran i den grønne omstilling.

Lovgivningen om transport i byerne forøges — diesel forbydes — nulemissionszoner er på vej
40 byer har nu underskrevet GHS erklæringen, hvor de forpligter sig til nulemission
og flere byer er på vej
Abonnement

Vi konsoliderer og leverer når kunden ønsker det. Vi håndterer også alle logistik opgaver.

Abonnementet er baseret på antallet af leveringer, volumen og tillægstjenester

Leveringer i byen

Vi leverer gods til modtagerne i indre by. Transportører og virksomheder leverer til City Logistic hub, hvorfra vi håndterer last-mile leverancen.

Betaling pr. pakke/drop

Retur logistik

Vi afhenter alle typer af retur logistik, eks. emballage, returvarer og affald, hvor vi konsoliderer det på vores hubs for effektiv samlet afhentning.

Betaling pr. afhentning/volumen

Grøn logistik

Vi bruger vores grønne flåde til både planlagte og ad hoc transportopgaver.

Betaling pr. time/drop

Modtag last mile delivery på en grønnere måde

Hos City Logistic kan du tegne et abonnement, hvis du gerne vil konsolidere dine leverancer for at mindske forstyrrelser i hverdagen og sikre dig selv en grøn leverance. Vi kan tilpasse dine forsendelser, så det passer til netop dine behov. Det gør vi ved at modtage alle dine pakker på dine vegne i vores lokale hubs i byen, hvor vi giver dig et overblik over dem og holder på dem, indtil du er klar til at fortælle os, hvor og hvornår du kan modtage pakkerne.

Når vi afleverer pakkerne til dig, bliver alt leveret i 100 % elektriske varevogne eller lastbiler. Du kan derfor med god samvittighed tegne et abonnement med os. Vi sørger også for at tage affald, paller og returemballage med retur. Hvis du ønsker det, kan vi også tage pakker med os, som du gerne vil have sendt afsted. Prisen for et abonnement afhænger af antallet af pakker, som I modtager per. uge i gennemsnit samt, hvor mange leveringer I ønsker fra os i City Logistic ugentligt.

© Copyright 2024 - City Logistic