Grøn transportløsning

Vi tager ansvar!

Ingen social dumping

Forandring af samfundet mod bæredygtige løsninger

Ansvarlighed overfor alle interessenter

Inklusion af udsatte medarbejdere

Få en forbedret transportløsning

En af de bedste måder at skabe grønnere transportløsninger i byerne er ved at retænke last mile. Leveringer i byen er en af de store kilder til at skabe trængsel, fordi mange forskellige transportører og grossister står for leverancerne – alle sammen med hver deres diesel køretøjer.

Transporten i byerne er ofte meget tidskrævende både grundet trafik, men også problemer med at finde parkering mm., og da de samme modtagere typisk også får leveringer fra mange forskellige transportører, forstærker det blot problemet. De fleste større lagre og terminaler ligger typisk i god afstand udenfor byen, hvilket kræver mange lange ture med mindre bybiler for at kunne komme rundt i byen frem for at kunne køre med færre større biler.

Det kan derfor være både nemmere og billigere for en grossist eller en transportør blot at levere tingene ét sted i byen, så de slipper for at køre frem og tilbage inde i byen. Her kommer vi, City Logistic, inde i billedet. Med City Logistic kan man levere godset til vores lokale City Logistic hubs, så løser vi leveringen i byen 100% elektrisk og reducerer tid samt omkostninger på transporten ved at samle gods på tværs af transportører.

Et konkret eksempel på dette er, at en nuværende tidligere kørte 40 kilometer om dagen med fem til seks bybiler til Århus. I dag skal de kun levere to trailere til os, så ordner vi resten.

Vi konsoliderer leverancer og gør udelukkende brug af elektriske køretøjer som transportløsning. Vi sørger for tracking og registrerer, hvor forsendelser kommer fra, og hvem der leverer dem. Du får også hver måned en CO2-rapport fra os, så du kan se, hvor meget CO2 og trængsel der er blevet reduceret ved at bruge os.

Vær med i overgangen til grønnere transportløsninger

I City Logistic går vi foran mod et mere bæredygtigt samfund ved at tilbyde transportører, grossister og alle virksomheder en grønnere transportløsning. Som virksomhed har valget af transport nemlig en stor indvirkning på miljøet og trængsel i trafikken, der særligt er et problem i byerne, hvor trafikken hvert år vokser med 16 %. I City Logistic har vi tre måder, hvorpå man som virksomhed kan få en grønnere transportløsning i form af last mile, returlogistik og grøn logistik.

Lovgivningen om transport i byerne forøges — diesel forbydes — nulemissionszoner er på vej
40 byer har nu underskrevet GHS erklæringen, hvor de forpligter sig til nulemission
og flere byer er på vej

Abonnement

Vi konsoliderer og leverer når kunden ønsker det. Vi håndterer også alle logistik opgaver.

Abonnementet er baseret på antallet af leveringer, volumen og tillægstjenester

Leveringer i byen

Vi leverer gods til modtagerne i indre by. Transportører og virksomheder leverer til City Logistic hub, hvorfra vi håndterer last-mile leverancen.

Betaling pr. pakke/drop

Retur logistik

Vi afhenter alle typer af retur logistik, eks. emballage, returvarer og affald, hvor vi konsoliderer det på vores hubs for effektiv samlet afhentning.

Betaling pr. afhentning/volumen

Grøn logistik

Vi bruger vores grønne flåde til både planlagte og ad hoc transportopgaver.

Betaling pr. time/drop

Skab en grønnere returlogistik med vores transportløsning

I City Logistic løser vi logistikken i byerne på grøn vis ved hjælp af vores lokale hubs. Vi sørger for at håndtere dine forsendelser og tilpasser dem efter dit behov. Vi tager os ikke alene af levering af vare i byen, men vi håndterer også alt returlogistik af emballage, paller, returvare og affald.

Vi kan endda konsolidere returlogistikken på vores hubs for effektiv afhentning. Hvis du ønsker det, kan vi også tage pakker med os, som du gerne vil have sendt afsted. Man sparer således tid og ressourcer, når man vælger at lade os i City Logistic klare opgaven.

Grønnere transportløsninger medfører en grøn logistik

I City Logistic kan vi løse alle typer af transportopgaver i byerne på grønt vis. Vi dækker flere byer i Danmark og tilføjer løbende nye byer, hvor vi løser alle former for transportopgaver med vores 100% elektriske flåde af cykler, varevogne og lastbiler. Vi benytter kun certificeret grøn dansk vindmøllestrøm i vores elektriske flåde.

Vi gør det nemt og grønt at modtage varer. Der er ikke nogle opgaver, der er for stort eller småt til os. I dag leverer vi alt fra møbler til fødevare ud til kunder på vegne af virksomheder. Hvis du har spørgsmål omkring, hvorvidt vi kan løse lige præcis din transportopgave, så er du altid velkommen til at kontakte os.

© Copyright 2024 - City Logistic