Bæredygtig Transport

Services

Modtageren i centrum

Vi hjælper vores kunder med leverancer, der passer til dem, konsolideret når de har brug for dem i et flow, de ønsker. Vi håndterer også retur logistikken

Grønne leverancer

Vi benytter mikrohubs, så vi kan være tæt på vores kunder og udnytte det fulde potentiale af vores 100% elektriske flåde fra cykler til varebiler og lastbiler.

Reducerer trængsel

Vi reducerer trængsel ved at konsolidere leverancer på tværs af transportører og holder de store lastbiler udenfor bymidten.

Abonnement

Vi konsoliderer og leverer når kunden ønsker det. Vi håndterer også alle logistik opgaver.

Abonnementet er baseret på antallet af leveringer, volumen og tillægstjenester

Leveringer i byen

Vi leverer gods til modtagerne i indre by. Transportører og virksomheder leverer til City Logistic hub, hvorfra vi håndterer last-mile leverancen.

Betaling pr. pakke/drop

Retur logistik

Vi afhenter alle typer af retur logistik, eks. emballage, returvarer og affald, hvor vi konsoliderer det på vores hubs for effektiv samlet afhentning.

Betaling pr. afhentning/volumen

Grøn logistik

Vi bruger vores grønne flåde til både planlagte og ad hoc transportopgaver.

Betaling pr. time/drop

Konsolidering af leverancer

På vegne af dig som modtager, konsoliderer vi alle dine leverancer på vores hub og leverer dem samlet når du har brug for dem, i den mængde der passer. Og naturligvis altid via vores 100% elektriske flåde – hvor vi reducerer emissioner og trængsel i din hjemby.

Tag action i dag →

Leveringer i byen

Reducer omkostninger ved at levere dit gods samlet ved City Logistic hub i lastbil og lad City Logistic håndtere last-mile leveringen med vores 100% elektriske flåde. Og reducer emissioner på dine levering og hjælp med at reducere trængsel i byerne.

Tag action i dag →

Retur Logistik

Vi er altid tæt på vores kunder i byerne og kan nemt hjælpe dig med retur logistik. Vi afhenter gods og konsoliderer det på vores hubs, hvor du effektivt kan afhente det samlede gods i lastbiler. Alt bliver afhentet med vores 100% elektriske flåde. Sammen reducerer vi emissioner og trængsel i byerne.

Tag action i dag →

Grøn logitstik

Med vores 100% elektriske flåde af cykler, varevogne og lastbiler kan vi klare de fleste transportopgaver på en bæredygtig måde – så længe det er i vores byer. Ved at bruge City Logistic hjælper du med at reducere emissionerne på dine leverancer og hjælper med at reducere trængsel i byerne.

Læs mere om Grøn transport →

Bæredygtig Transport

Kunde cases

Kommune eller offentlig institution

Kommunen er ofte den part med flest adresser i byen

Fordelen ved at bruge City Logistic

 • Reducerer leverancerne til hver lokation med mere end 90%
 • Planlæg levering udenfor spidsbelastning tidspunkterne
  • Ikke flere store lastbiler ved skolerne, mens der er børn på skolen
  • Lad medarbejderne fokusere på borgerne, og ikke at modtage uplanlagte pakker
 • Reducer emissioner and trængsel i byerne
 • Gå foran i den grønne omstilling i din by

“Rådhuset modtog mere end 45 ugentlige leverancer. Med City Logistic aftalen kunne vi reducere dette med 95% til kun 2 ugentlige leverancer”

Roskilde Kommune


I Lyngby-Taarbæk kommune, reducerer aftalen med City Logistic antallet af diesel lastbiler og varebiler med 150.000 om året – hvilket reducere udledning med 98% og trængsel med 57%.

Lyngby Kommune

Tag action i dag →

Retailere

Driften af store komplekse forsyningskæder til butikker, gør det vanskeligt at have den nødvendige fokus og fleksibilitet overfor den enkelte butik. Det er endnu vanskeligere at reducere emissioner når alle de store transportvirksomehder primært bruger diesel lastbiler.

Fordelen ved at bruge City Logistic

 • Butikkerne kan selv vælge deres optimale leveringstid og vi koordinerer direkte med butikkerne
 • Leverancer bliver konsolideret på tværs af lagre og leverandører på vores hubs, hvilket giver færre forstyrrelser for butikkerne
 • Vi kan håndtere alt retur logistik for butikkerne
 • Reduktion af emissioner gennem brugen af en 100% elektrisk flåde og reduktion af trængsel i byerne
 • Gå foran i den grønne omstilling!

”Matas har en meget ambitiøs målsætning om at reducere sit CO2-forbrug. Derfor er vi rigtig glade for at samarbejde med City Logistic, der er frontløber på brugen af el-varebiler og el-lastbiler i Danmark”

Brian Gøbel Poulsen, Logistik Direktør i Matas

Tag action i dag →

Transportører

Lagre og terminaler er typisk placeret et godt stykke udenfor byerne, hvilket gør det nødvendigt at omlaste til mindre varebiler og små lastbiler, når der skal leveres til byerne.

Fordelen ved at bruge City Logistic

 • Leverer gods i lastbiler til vores hubs i byerne og reducer behovet for mindre biler med chauffører der spiller tiden på indfaldsvejene
 • Reducer emissioner med en 100% elektrisk flåde
 • Reducer trængsel i byerne
 • Gå foran i den grønne omstilling!

“Vores samarbejde med Citylogistik er en win-win-situation for alle parter. I DSV har vi et ønske om at kunne tilbyde enkle, effektive og konkurrencedygtige distributionsløsninger med en grøn profil, og det kan vi med Citylogistik. Med el-lastbiler nedbringer vi ikke kun vores CO2-udslip, vi eliminerer også udslippet af sundhedsskadelige NOX’er i tætbefolkede områder”. 

Kim Hye, General Manager for DSV’s distribution i Danmark

Tag action i dag →

Med vores 100% elektriske flåde af cykler, varebiler og lastbiler kan vi håndtere alle de transportopgaver på en bæredygtig måde – så længe det er i vores byer.
Ved at bruge City Logistic er du med til at reducere emissionerne på dine leverancer og til at reducere trængsel i byerne.
© Copyright 2024 - City Logistic