Elektriske lastbiler

Grønnere leveringer i byen (last mile) – Vi tager ansvar!

Ingen social dumping

Forandring af samfundet mod bæredygtige løsninger

Ansvarlighed overfor alle interessenter

Inklusion af udsatte medarbejdere

Elektriske lastbiler mindsker virksomheders CO2-udledning

Transportbranchen er ikke kendt for at være miljøvenlig. Der er mange diesel eller benzin biler, lastbiler og varevogne på vejene i dag, som leverer varer inde i byen. Dette skaber trængsel i byen, hvor trafikken faktisk vokser med 16% hvert år, hvilket giver en øget CO2-udledning i storbyerne.

Hvis du som virksomhed lader os i City Logistic overtage dine leverancer i byen, vil du kunne se en drastisk fald i din virksomheds CO2-udledning. Det skyldes to ting. For det første gør vi udelukkende brug af elektriske lastbiler, varevogne og cykler, når vi løser transportopgaver. For det andet konsoliderer vi alle leverancer, så der er færre biler ude på vejene. Det er vores ambition at overtage transportløsningerne for de fleste virksomheder i Danmark, så vi som land nedsætter vores CO2-udledning.

Tag et grøn valg med elektriske lastbiler

I dagens Danmark er der ikke mange grønne løsninger, når det kommer til transport for transportører, grossister eller andre virksomheder, der gerne vil gøre en forskel. Det vil vi i City Logistic gerne ændre på ved at tilbyde grøn logistik i transportbranchen med vores 100% elektriske flåde, der består af elektriske lastbiler, kassevogne, varebiler og cykler.

Lovgivningen om transport i byerne forøges — diesel forbydes — nulemissionszoner er på vej
40 byer har nu underskrevet GHS erklæringen, hvor de forpligter sig til nulemission
og flere byer er på vej

Abonnement

Vi konsoliderer og leverer når kunden ønsker det. Vi håndterer også alle logistik opgaver.

Abonnementet er baseret på antallet af leveringer, volumen og tillægstjenester

Leveringer i byen

Vi leverer gods til modtagerne i indre by. Transportører og virksomheder leverer til City Logistic hub, hvorfra vi håndterer last-mile leverancen.

Betaling pr. pakke/drop

Retur logistik

Vi afhenter alle typer af retur logistik, eks. emballage, returvarer og affald, hvor vi konsoliderer det på vores hubs for effektiv samlet afhentning.

Betaling pr. afhentning/volumen

Grøn logistik

Vi bruger vores grønne flåde til både planlagte og ad hoc transportopgaver.

Betaling pr. time/drop

Fordele ved at gøre brug af elektriske lastbiler som modtagere

Hvis du som virksomhed gerne vil have en grøn leverance, er vi i City Logistic det rette valg, da vi udelukkende gøre brug af elektriske lastbiler, varevogne og cykler til at varetage transportopgaver. Vi gør en dyd af at mindske forstyrrelser i din hverdag, så vi sørger for at konsolidere alle dine leverancer. Du vil få besked fra os med overblik over dine vare i vores lokale hubs, når vi har modtaget dem. Herefter bestemmer du selv, hvornår, hvor og hvilken mængde af vare, du vil modtage.

Du slipper dermed for flere leveringer i løbet af dagen og har bedre plads i dit lager. Vi sørger nemlig også for alt returlogistik som affald, paller og returemballage. Vi har en fast, solid personale, der er serviceminded. Du kan derfor blot læne dig tilbage og lad os gøre arbejdet.

Yd en bedre levering med elektriske lastbiler, varevogne og cykler

Er du en transportører, grossist eller en virksomhed, der blot har brug for hjælp til planlagte eller ad hoc transportopgaver, så kan vi i City Logstic gøre det på en grøn måde med vores elektriske lastbiler.

Vi sørger for, at du som virksomhed modtager en månedlig CO2-rapport, hvor du kan se mængden af din CO2-udledning. Den kan du let dele på dine sociale medier eller din hjemmeside for at vise, hvordan din virksomhed bidrager til nedsætningen af CO2 ved brug af elektriske lastbiler, varevogne og cykler.

Samtidig vil dine egne chauffører undgå tidsspild inde i byen ved at aflevere dine leverancer til vores lokale hubs i byerne, hvorefter vi vil sørge for en konsolideret leverance. Du kan følge hele processen med vores unikke it-løsning.

Seneste nyheder

© Copyright 2024 - City Logistic