Grønne leveringer giver en meget nemmere hverdag for Plejecenter Solgården

Grønne leveringer giver en meget nemmere hverdag for Plejecenter Solgården sammen med City Logistic, som leverer alt elektrisk.

Plejecenteret Solgården i Lyngby-Taarbæk Kommune er yderst tilfreds med det abonnement på grøn varelevering, de gennem kommunen har tegnet med servicevirksomheden City Logistic. Kommunale institutioner som eksempelvis plejecenteret får leveret alle deres varer samlet på faste ugedage, de får en mail, når varerne er leveret, og chauffører fra City Logistic leverer varer på samme måde hver gang i elektriske køretøjer.

Fuldmægtig Flemming Mahrt fra Center for Sundhed og Omsorg i Lyngby Taarbæk Kommune fortæller, hvorfor det har været en gevinst at lade City Logistic stå for leverancer til det kommunale Plejecenter Solgården, som er et moderne byggeri med 98 boliger tæt på Furesøen.

”Før i tiden vidste vi ikke, hvornår vi fik varer. Nu får vi dem på faste tidspunkter og ugedage. Vi får en mail, når de er leveret og behøver at tjekke løbende, om der er kommet varer,” siger Flemming Mahrt.

”Mange forskellige transportører har tidligere leveret varer på mange forskellige måder. Nogle kom farende ind med en motoriseret palleløfter, det gav mange skader på vores vægge og elevatorer, som vi selv har skullet udbedre. Dét problem har vi aldrig hos City Logistic. Vi har en rigtig god kommunikation med chaufførerne og med lederen hos vores lokale City Logistic,” fremhæver Flemming Mahrt og tilføjer:
”Den største gevinst er nok for vores miljø, for der bliver sparet meget CO2 om året, der er færre lastbiler på vores område og det formindsker slitage på kommunens hovedveje”.

City Logistic abonnementet indebærer, at kundens forsendelser leveres til City Logistics terminal i Lyngby, bliver samlet og opbevaret, indtil kunden vil have dem leveret.
Brugen af City Logistic sparer transport fra mange forskellige aktører, vareleveringer er mindre tidskrævende for kunden. Som et grønt plus leveres alt i elektriske køretøjer, og emballage tages med retur.

City Logistic har siden opstarten i år reduceret Solgårdens CO2-udledning med 2,5 ton og reduceret antallet af køretøjer ved Solgården med mere end 185 køretøjer svarende til en reduktion på 70 pct.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. wiki edu backlinks

    ygfnqxlko blddx gcqnpqk tzix fockwetfhwanieh

Kommentarer er lukkede.

© Copyright 2023 - City Logistic