City Logistic hjælper med varme gaver til socialt udsatte

City Logistic er igen i år med til at give socialt udsatte i Lyngby-Taarbæk Kommune en god jul. Transportvirksomheden har hentet donerede dyner og puder i sine el-lastbiler og kørt dem til virksomhedens lager i på Firskovvej 31 i Lyngby.

Frivillige i foreningen PitStop delte de lune julegaver ud til socialt udsatte familier og enlige. Det er andet år i træk, at City Logistic hjælper foreningen PitStop med at forsøde julen for udsatte borgere i kommunen.

”Vi hjælper og stiller tid og faciliteter til rådighed; det en del af vores DNA, at vi gerne vil gøre en forskel. Da vores enkelte terminaler desuden er lokalt forankrede, er det naturligt, at vi hjælper frivillige i vores nærområder, når vi kan. I dette tilfælde hjælper vi PitStop i Lyngby. Tidligere i år har vi f.eks. hjulpet med transport af cykler til afghanske flygtninge i Sandholmlejren fra vores lager i Roskilde,” fortæller Group COO i City Logistic, Nicolaj Boysen.

De frivillige i foreningen PitStop, som er forankret i Lyngby-Taarbæk Kommune, har stået for udleveringen af de bløde gaver. Foreningens formål er at samle borgere med udfordringer på tværs, for hvem et måltid og en snak gør en forskel.

Det var en anden frivillig organisation, Heart2Heart.global, som arbejder for global deling af varer, som tidligere på måneden tilbød Foreningen PitStop et parti dyner, som har været brugt af studerende, der har været på et kort ophold i Danmark. PitStop takkede ja, og frivillige samlede dynerne sammen på forskellige adresser i København.

”Vi har været så heldige, at City Logistic sagt ja til at hjælpe med transport ved indsamling af dynerne samt udlånt deres lagerhal på Firskovvej til uddeling, ” fortæller Charlotte Cavling fra Foreningen PitStop.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. Check your social signals count

    glnspidjh aoxmt wdwbhsw sdch ervurxvapqopwyh

Kommentarer er lukkede.

© Copyright 2023 - City Logistic